Studiemiljøpris 2024: Nominerte kandidater

Studiemiljøprisen skal stimulere til tiltak som bedrer studiemiljøet ved Høgskolen i Molde. Prisen skal gå til den eller de som i løpet av inneværende studieår har gjort en ekstra innsats for å bedre studiemiljøet. Her er årets nominerte.

Hawjin Mirzaie

Hawjin Mirzaie foran Høgskolen i Molde.Hawjin har siden 2023 vært leder for studenttinget og har i løpet av det siste skoleåret gjort alt hun kan for å få studenttinget oppe å gå igjen. Hun har brukt mye av fritiden sin og det har vært mye arbeid. Hun har sammen med resten av Studenttinget, arrangert mange sosiale arrangementer som har bidratt til trivsel for studentene, inkludert de internasjonale. Hawjin er en god leder, hun er imøtekommende og passer alltid på at alle rundt seg har det bra. Hawjin er en inkluderende og omsorgsfull person. Hun er opptatt av at studentene skal trives, og hun er også en trygg person å gå til, og terskelen er lav for å melde inn saker til Studenttinget. Hun tar rollen sin som leder alvorlig, og gjør alt hun kan for å bidra til det beste for alle studenter. Hun har også vært tillitsvalgt for klassen hennes de siste to årene. Hawjin er alltid blid og alltid på hils. Man føler seg sett og ivaretatt når man er i rundt henne.

Abdulmagid Samatar

Abdulmagid Samatar, Høgskolen i Molde.Abdul er en imøtekommende og god person. Han hilser på alle rundt seg, og slår lett av en prat med hvem som helst. Han har også vært utrolig flink til å ta imot internasjonale studenter, bidratt til å inkludere dem i studentmiljøet, noe de har satt stor pris på. Abdul er hjelpsom, imøtekommende, engasjert, alltid tilgjengelig og alles venn. Han er en herlig type som har vist masse engasjement og dedikasjon til å skape et inkluderende og trivelig miljø for alle studenter. Generelt sett en person som fortjener denne prisen.

Wårinn Mørkedal Nilsen

Wårin Mørkedal Nilsen. Foto. Wårinn er en stor bidragsyter i studentmiljøet. Hun bidrar både sosialt og organisatorisk, og sitter blant annet i sitt andre år i høgskolestyret og er med som rådgiver i både æfri og æstudent. Hun er også en del av brukergruppen for Campus Kristiansund og hjelper mye med å videreutvikle skolen. Hun fortjener prisen på grunn av sitt store pågangsmot og positiviteten hun medbringer. Hun har gjort mye for å lage bra studiemiljø og lagt inn en flott innsats i studentorganisasjoner og andre verv.

Om studiemiljøprisen

Prorektor og studentrepresentantene i styret som bestemmer hvem av de nominerte som får prisen. Prisene deles ut på åpningen av studieåret i august. Studiemiljøprisen sponses av Sparebanken Møre og pedagogisk pris av DnB. Begge prisene er på kr 15 000,-.

Publisert 4. juni 2024 12:30 - Sist endret 4. juni 2024 13:08