Studentkandidater til høgskolestyret 2024/25

Bli med å bestem hvem som skal være studentenes stemme i styret på Høgskolen! Her er årets studentkandidater.

Elias Alemayehu Elias Alemayehu

Logistikk og SCM

- Jeg heter Elias Alemayehu, nå jeg er på mitt siste semester i logistikk og supply chain management (bachelor). Er også engasjert assistent-lærer, hvor jeg får glede av å dele kunnskap og støtte blant oss medstudenter.

Stiller som kandidat fordi jeg er opptatt av å hjelpe oss studenter å nå vårt fulle potensial. Målet blir å skape flere muligheter både profesjonelt og akademisk, men også sikre trivsel på høgskolen for alle. For å oppnå dette, ser jeg for meg å arbeide for bedre tilgjengelighet og kvalitet på karriere plattformer, næringslivet, og student tjenester.

I ny og ned skriver jeg også artikler for Panorama HiMolde. Erfaringen styrker mine ferdigheter innen kommunikasjon og observasjon i vårt skolesamfunn. 

Brenner for å gjøre en forskjell og håper å tjene som deres stemme i høgskolestyret. Sammen kan vi jobbe mot en lysere fremtid for vår høgskole.

Wårinn Mørkedal Nilsen

Wårinn Mørkedal Nilsen

Marin logistikk og økonomi

- Jeg går 2.året Marin Logistikk og Økonomi, og stiller til gjenvalg.

Jeg er en solid og driftig person, som liker å ta ansvar og har stor arbeidskapasitet. De to siste periodene har jeg sittet i Høgskolestyret, og stiller til gjenvalg ettersom jeg trives på styrevervet og ansvaret som hører til. For øyeblikket har jeg også verv som studentrepresentant for Marin22-kullet, rådgiver for studentorganisasjonene æFri og æStudent, samt sitter jeg i brukergruppa for Campus Kristiansund.

Ved å stemme på meg så stemmer du på noen som vet hva vervet går ut på og som er vant til å sitte med styresaker og tar ansvar.

Jeg er opptatt av at Høgskolen skal holde høy faglig kvalitet ved begge studiestedene, og at jeg kan fortsette å være en god ressurs til at viktige beslutninger blir tatt på gode grunnlag.

Patty RimnongrueaPatty Rimnongruea

Sykepleie

Jeg heter Patty Rimnongruea, og jeg er 19 år gammel. For øyeblikket studerer jeg sykepleie ved Kristiansund universitet. Jeg er svært opptatt av å forbedre skolemiljøet og mener det er viktig å fremme sykepleierutdanningen her. Jeg liker å holde meg oppdatert og søker stadig etter nye muligheter for faglig utvikling.

Tor Arne Bechstrøm

Tor Arne Bechstrøm

Marin logistikk og økonomi

- Jeg kommer fra Bodø og går 1.året marin logistikk og økonomi. Er ansvarsbevisst, pålitelig og løsningsorientert. Har yrkeserfaring som Avdelingsleder og vaktleder hos to forskjellige bedrifter. Er leder i ÆFri, styremedlem i NITO styret og var i VinterukÆ komiteen 2024. Jeg er opptatt av høy kvalitet og videre utvikling av Høyskolen og linjene skolen tilbyr.

Lidia Maria Marian Lidia Maria Marian 

Politikk, jus og administrasjon

- Jeg er engasjert, positiv, snill, hard arbeider og respektfull. Jeg har erfaring med verv, jeg var styre medlem i Stavanger AUF og fylkes medlem i Rogaland.

Slik tas valget

Valg til styret gjennomføres fra  15. april 2024 kl 08.00 og 16. april 2024 kl 23.59. Valget gjennomføres digitalt via valg.himolde.no, med innlogging med Feide.

Gå til eValg

Publisert 10. apr. 2024 23:51 - Sist endret 12. apr. 2024 14:51