Pedagogisk pris 2024: Nominerte kandidater

Hvert år deler høgskolen ut pedagogisk pris til undervisere som har utmerket seg. Her er årets nominerte.

Dag Erik Berg

Dag Erik Berg AnsatttfotoDag Erik Berg er en dyktig foreleser som er flink til å følge opp og bli kjent med studentene, og han vil det beste for alle. Han legger opp undervisningen på en fin måte, som bidrar til et godt læringsmiljø og at studentene sitter igjen med mye kunnskap og læring. Dag Erik varierer undervisningen med skriftlige arbeidskrav, gir tilbakemelding underveis, har fremføringer og quiz. Dette har vært mer krevende for studentene, men har ført til ekstra oppmøte og deltagelse i timene. Dag Erik tar seg tid til å snakke og lytte til sine studenter. Det er ikke uvanlig å finne han ute sammen med studentene i kantina, eller lidenskapelig å løse utfordringer til oppgaver. Dag Erik er spennende å høre på, og han brenner virkelig for jobben han gjør!

Deodat Edward Mwesiumo

Deodat ansattfotoDeodat Edward er en dyktig formidler og engasjert i å hjelpe studenter. Han er alltid oppdatert og forberedt til hver time, og han knytter teori til praktiske eksempler. Han oppfordrer studentene til å delta aktivt, og ønsker alltid å få til gode diskusjoner og interaksjon med studentene. Deodat Edward er opptatt hvordan studenter lærer, og underviser på en motiverende måte. Øvingsopplegget hans er relevant med oppdaterte dagsaktuelle case, og han gir gode tilbakemeldinger på skriftlige arbeider. Deodat Edward krydrer sine forelesninger med referanser til egen og andres forskning, og har en rekke praktiske eksempler. Selv om tema kan være vanskelig, presenterer han det på en tilgjengelig måte og får studentene til å føle trygge på lærestoffet. 

Georg Inge Panzer

Georg Panzer ansattfotoGeorg er en dyktig foreleser som virkelig bryr seg om sine studenter. Han streber etter å gi dem det beste, og er alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål. Georg innehar en enorm kunnskap som han formidler til studentene på en utrolig god måte! Han underviser slik at studentene får en forståelse for juridisk vanskelige temaer og passer på å gi eksempler. Han gjør forelesningene engasjerende, gøyale og interessante, samtidig som han tar til seg tilbakemeldinger fra studentene. I tillegg har han tatt initiativ til å lage podcast for å hjelpe studentene med å forstå det de kanskje ikke helt fikk tak på i timen. Han underviser på en veldig god, motiverende og forståelig måte, og vil oss studentene det beste.

James Wen

James Wen ansattfotoJames Wen er en foreleser som gir 100% av seg selv. Hans engasjement smitter over på studentene, med interessante prosjekter, god oppfølging og morsomme priser så er det lett å ta til seg fagene hans. James har en åpen, god og tydelig kommunikasjon, og er lett å ta kontakt med om man har spørsmål. Han er svært entusiastisk, flink til å lytte til studentene, er hjelpsom og svarer alltid på spørsmål. Han er også opptatt av å gi studentene utfordringer og skape et godt læringsmiljø. Undervisningen er engasjerende, strukturert, enkel å følge og interessant. Han har utviklet gode øvingsopplegg og er opptatt av godt arbeidsklima i gruppearbeidet, som gir studentene et stort utbytte. James er en fantastisk lærer.

Om pedagogisk pris

Prorektor og studentrepresentantene i styret som bestemmer hvem av de nominerte som får prisen. Prisene deles ut på åpningen av studieåret i august.

Pedagogisk pris sponses av DnB og er på 15 000 kr.

 

Emneord: pedagogisk pris, Undervisning, 2024
Publisert 31. mai 2024 15:20 - Sist endret 4. juni 2024 13:08