"Mine studier" forenkler hverdagen til HiMoldes studenter

Fra 1. august kan studentene ta i bruk tjenesten "Mine studier", som samler informasjon fra Canvas, timeplan og nettsidene på ett sted, og gjør det enklere for studenter å finne relevant informasjon om deres studiehverdag.

Fra og med høsten 2024 vil alle studenter ved Høgskolen i Molde ha mulighet til å bruke "mine studier" for å finne relevant informasjon rundt studier. Mine studier henter innhold fra himolde.no, Canvas, timeplansystem og Felles studentsystem. I tillegg finnes det lenker videre til blant annet Inspera, Studentweb samt utvalgte nettsider. 

Dette gjør at det blir enklere for hver enkelt student, da innholdet på mine studier er spesialtilpasset deres studie og studiehverdag. Mine studier er tilgjengelig som nettside og som app. 

Dette får studentene i Mine studier: 

Beskjeder – Beskjedene hentes fra Canvas. I tillegg kan timeplanleggerne sende beskjed via TP dersom undervisning har blitt flyttet eller avlyst. 

Personlig timeplan – Timeplanen viser eksamen og undervisning fra TP og Canvas-innleveringer.

Oversikt over studieprogram og emner – Lenker til nettsidene til studieprogram og emner studenten er meldt opp til. 

Personlige snarveier – En liste med utvalgte lenker til tjenester eller nettsider som er nyttige for studentene. Studentene kan også legge til egne lenker i listen.

Logg inn på Mine studier via PC 

Last ned fra Apple Store

Last ned fra Google Play

Hva betyr det for ansatte?

I utgangspunktet innebærer ikke Mine studier noen forandring – all informasjonen som finnes der hentes fra etablerte systemer som FS, TP, Canvas og nettsidene.

Det nye er at studenten kan få alt samlet på ett sted, varslinger ved avlyst/flyttet undervisning. I tillegg er timeplanen i Mine studier godt tilpasset mobil. 

Se en demo av Mine studier her (uio.no)

Av Aksel Sandvik
Publisert 29. juli 2024 09:38 - Sist endret 6. aug. 2024 12:34