Studentkandidater til høgskolestyret 2023

Disse studentene stiller til valg i høgskolestyret 2023. 

Illustrasjonsfoto av kvinnelig student.

Wårinn Mørkedal Nilsen

Stiller til gjenvalg til Høgskolestyret. Studerer Marin logistikk og økonomi.Wårin Mørkedal Nilsen. Foto.

- Som person liker jeg ansvar, har stor arbeidskapasitet, er energisk og liker å få til gjort. For øyeblikket sitter jeg i Høgskolestyret, jeg stiller til gjenvalg ettersom jeg trives med vervet og ansvaret som følger med. Jeg er også studierepresentant for Marin22, Event-ansvarlig i æStudent, samt flere verv. Ved å stemme på meg så stemmer du på noen som vet hva vervet går ut på og som er vant til å sitte med styresaker og tar ansvar.

- Jeg er opptatt av at HiM skal holde høy faglig kvalitet ved begge studiestedene, og at jeg kan fortsette å være en god ressurs til at viktige beslutninger blir tatt på gode grunnlag.

Tommy Strand Tommy Strand. Portrettfoto.

Studerer Rettsvitenskap og er på 2.året av bacheloren. 

- Jeg er fra lokal området og kjenner godt til det indre maskineriet av Høyskolen og fylket. Samt Molde og Kristiansund spesifikt. For meg er skikkelig og god representasjon av studentene på alle nivå viktig. Å sitte i styret er et stort ansvar og kan innebære mye arbeid. Derfor er det viktig at en representant har sitt fulle fokus på vervet. Jeg er vant til tungt arbeid og kjenner til hva som skal til for at viktige valg tas med riktig grunnlag. 

- Jeg har da ingen andre verv ved Høyskolen nå og kan da vie mitt fulle fokus til styret. Høyskolen har høy faglig kvalitet, men ikke alle studentene trives på skolen slik de burde. Jeg mener det som er viktig for studentene bør være viktig for høyskolen, og jeg vil gjøre mitt beste for at studentenes meninger vises klart ved skolens avgjørelser og at studentenes saker tas til. 

- Jeg har erfaring som representant for de vernepliktige på tjenestestedet i forsvaret, var leder i elevrådet på Romsdal VGS 3. året, representant på 2. året, samt leder i elevrådet tilbake i 10 klasse. En samlet erfaring jeg har fra de tidligere verv er at jeg er ikke redd for å si imot når en avgjørelser ikke gagner de jeg representerer, eller ikke har et nødvendig akseptabelt grunnlag. 

Pål Henning Ilstad Pål Henning Ilstad. Foto.

Har siden høsten 2022 sittet i avdelingsstyret for ØS ved Himolde. Har studert ulike emner og studer ved høyskolen siden 2013, og tar nå bachelor i politikk, juss og administrasjon ved høyskolen. 

- Grunnen til at jeg stiller til valg er at jeg kjenner Himolde godt fra innsiden og vet hvor «skoen kan trykke».

- Det er for tiden mye spennende som skjer, nytt Campus Kristiansund 2024, nytt studenthus i Molde og en tilvekst m/endringer av ulike års-/ bachelor- og master program ved Himolde. Så er det også er klare utfordringer i konkurransen fra andre høyskoler og universitet.

- Post-korona har gitt en ny hverdag og konkurranse frivilligheten merkes. Opp i dette skal vi prøve å ivareta de studentene som har valgt Himolde som studiested og jobbe for at flest mulig kommer igjennom på best mulig måte.

- Samfunnet er raskere enn noen gang i endring og skal Himolde henge med, må vi ta de valgene som gjør at vi er attraktive.

- Alt fra utenforskap til trivsel er saker jeg klart brenner for! Vi er hva vi gjør, ikke sier.

Lukas Mastad 

Studerer bachelor i marin logistikk og økonomi.Tommy Strand. Foto.

- Jeg er oppvokst i Drammen og Lier. Har alltid likt å være aktiv og å holde med i form og har drevet med fotball, svømming og korps. Jeg er også glad i å være ute i naturen, gå tur og fiske. Jeg er en sosial person som trives godt med folk.

- Jeg er tilitsvalgt i klassen, leder for karriæreforum, økonomiansvalig for æfri og glad i å ta på meg ansvar. I hverdagen studerer jeg, trener på Actic og jobber på Telia storkaia. Har også hatt førstegangstjenesten på GSV som grensejeger.  

- Grunnen til at jeg ønsker å søke som studentrepresentant er at jeg mener det er viktig å ha med noen som kan representere studentene fra Kristiansund. Dette mener jeg selv at jeg kan gjøre på en god måte siden jeg kjenner de fleste her i Kristiansund. 

Slik tas valget

Valget holdes digitalt fra 27. april til 3. mai. Alle semesterregistrerte studenter ved Høgskolen i Molde har stemmerett.

Slik avlegger du stemmen din.

Les mer om valg ved Høgskolen i Molde

 

Publisert 13. apr. 2023 12:47 - Sist endret 9. apr. 2024 19:44